Fun spelletjes

Naast alle andere spellen kun je ook diverse fun spelletjes blijven spelen voor je plezier. Deze fun games zijn gewoon hele grappige spellen waarmee jij jezelf gewoon lekker kunt vermaken. Je hoeft niet te spelen voor een bepaald doel of punten aantal, maar gewoon ontspannen en plezier hebben terwijl je een spelletje speelt.

Leuke graphics en design

Fun games zijn vaak voorzien van hele leuke graphics en een grappig of opvallend design. Zo kun jij tijdens het spelen lekker genieten van wat het spel je verder te bieden heeft zonder dat je je er verder nog heel erg moe op moet maken. Fun games kun je zo ook nog eens echt vanuit een onderuitgezakte positie spelen. De spelletjes bieden zo op ieder moment van de dag een hele leuke uitdaging.

Verschillende soorten spelletjes

De games zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je ervoor kiezen om voorwerpen weg te schieten, balletjes te gooien, pinguins te lanceren. Ook de verschillende vormen van Bejeweled vallen onder de Fun games. Beweled kun je namelijk spelen zoals het jou uit komt, zowel op tijd als zonder tijd. Zonder tijd kun je dit ook nog eens echt spelen zolang als je maar wil.

Probeer alle fun spelletjes

Als jij voor een middag of een avond niets te doen hebt, kun je ook alle fun spelletjes die jou leuk lijken gaan uitproberen. Het leuke aan deze spelletjes is dat je ze dus kunt beëindigen wanneer het jou dus ook maar uitkomt en daarbij niet echt veel punten weggooit. Met deze spelletjes is het namelijk betrekkelijk makkelijk om in een kort tijdsbestek zo veel mogelijk punten te vergaren. Het tempo van het spel is namelijk afhankelijk van hoe snel jij kunt spelen.

Bejeweled Blitz

Categorie: Fun+spelletjes / 24-09-2013 15:26

Bejeweled is een veel gespeeld spelletje op computer en telefoon. Bejeweled Blitz is weer een vernieuwde versie van de al bestaande versies ervan. De verbeterde beelden van deze game maken het speelplezier nog groter. Maak combinaties van minimaal drie diamanten en wanneer je combinaties van meerdere kan maken krijg je hier ook extra voordele

Lees meer...

Vogeltjes schieten

Categorie: Fun+spelletjes / 24-09-2013 15:19

Dit ontzettend leuke en fleurige spelletje valt helemaal onder het beeld van fun games, door de grafisch mooi uitziende beelden maakt het spelen van dit spel nog leuker. Bewaak je pas gebakken koekjes in de keuken voor alle vogeltjes die op de loer liggen. Schiet ze weg met behulp van een katapult en stel je koekjes zo veilig om ze zelf lekke

Lees meer...