Multiplayer spelletjes

Vind jij het ook altijd weer bijzonder leuk om samen met een medespeler een spelletje te spelen? Dan zijn er op internet ook genoeg spelletjes die de multiplayer functie aanbieden. Zo kunnen jullie samen een spelletje spelen en tegen elkaar spelen. Er zijn diverse spelletjes ontwikkeld met een multiplayer functie, dus ook met twee spelers hoef je je dus nooit meer te vervelen. Ontdek samen het grote aanbod aan multiplayer spelletjes.

Race spelletjes

Het spelen van race spellen was nog nooit zo favoriet onder multiplayers. Er zijn diverse soorten race spellen die prima te bespelen zijn met meer spelers. Bedenk je maar eens wat er allemaal mogelijk is op console gebied zoals Xbox en Wii voor multiplayer functies. Deze console spelletjes bieden ook weer mogelijkheden aan voor het kiezen van avatars en thema's. Vaak wordt er dan ook nog eens geracet in meerdere rondes voordat de winnaar bepaald wordt.

Spelletjes online spelen

Er kan ook online tegen elkaar gespeeld worden. Er zijn diverse spelletjes beschikbaar waarbij meerdere spelers tegen elkaar kunnen gamen. Men moet hierbij wel ingelogd zijn op een website of betaald hebben om online te mogen spelen. Daarbij kan men ook nog eens eenvoudig contact houden via de live chat functie. In deze online spelletjes kan er ook als team gespeeld worden.

Speel als team

Multiplayers kunnen spelen als een team. Dit kan al op console spelletjes, maar kan ook zeker met diverse andere spellen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld samen de slechterikken uit een game verslaan en de meeste punten pakken.

Goudzoeker Multiplayer

Categorie: Multiplayer+spelletjes / 24-09-2013 15:36

Het leuke spelletje goudzoeker kan nu ook gespeeld worden tegen jouw eigen vrienden of familie, grijp voor elkaars neuzen het goud en de geldzakjes weg, maar kijk uit dat je de stenen niet vast pakt. Deze duren veel te lang om naar boven te krijgen en leveren ontzettend weinig punten op. Behaal voordat de tijd voorbij is zoveel mogelijk punte

Lees meer...

Interland Voetbal

Categorie: Multiplayer+spelletjes / 24-09-2013 15:31

Een potje voetbal is ontzettend leuk maar niet altijd mogelijk om in het dagelijkse leven te doen, begin daarom jouw voetbalcarrière online en speel tegen je vrienden of tegen vreemden bij deze voetbal game. Kies je eigen land waarmee je wilt spelen en probeer zoveel mogelijk te scoren bij jou tegenstander om verder te komen of om eers

Lees meer...