Populaire spelletjes

Als jij altijd al op zoek hebt willen gaan naar het leven in cyber space, dan is dit je ultieme kans! Met Galaxy life kun jij de planeet van de Starlings verdedigen tegen de aanvallen van Firebit. Je doet dit door verdedigingswerken en een kamp te bouwen. Je zult in de gaten moeten houden wanneer er aanvallen worden uitgevoerd en hoe jij de planeet het beste kan verdedigen en Firebit uit kunt schakelen!

Landleven

Op een boerderij werken lijkt jou wel iets? Dan kun je flink aan de slag gaan in Landleven. Je gaat in dit leuke spel alle opdrachten en taken uitvoeren die je ook op een echte boerderij uit zou moeten voeren. Dit houdt dus in dat je de varkens moet voeren, de koeien moet melken en ook de schapen zult moeten scheren. Daarnaast kun je ook nog eens geld verdienen met bijvoorbeeld het verkopen van koemelk.

Bubble shooter

Denk jij dat je weet hoe je het beste alle balletjes weg kunt gaan spelen? Je zult twee balletjes van dezelfde kleur tegen elkaar aan op het speelveldje moeten hebben om met een derde balletje de andere weg te kunnen spelen. Als het niet lukt om met een kleur dezelfde kleur te raken, verplaatst het speelveldje zich naar beneden. Lukt het jou wel om steeds alle kleuren weg te spelen, dan is het speelveld dus helemaal leeggespeeld en heb je gewonnen!

Vlindervreugde

Als je goed bent in spelletjes zoals memory, dan lukt het spelletje Vlindervreugde jou ook zeker! Je moet in dit spel vleugels zoeken van dezelfde kleur. In het begin van dit spel dienen de vleugeltjes naast elkaar te liggen. Anders kunnen ze namelijk niet bij elkaar komen. Als je enkele vakjes leeggespeeld hebt kun je vleugels bij elkaar zoeken die via de lege vakjes bij elkaar kunnen komen.

Bubble Shoot

Categorie: Populaire+spelletjes / 24-09-2013 15:50

Het bekende bubbleshooter spellende in een kleurrijke omgeving maakt het nog leuker en meer verslavend dan dat het al is. Schiet jouw balletje in het veld en probeer kleurencombinaties te maken van minimaal 3 dezelfde kleuren, wees voorzichtig want het speelveld komt steeds verder naar onder, let dus op dat hij niet te dichtbij komt want ande

Lees meer...

Landleven

Categorie: Populaire+spelletjes / 24-09-2013 15:42

Waan je als echte boer op jouw eigen boerderij. Zorg ervoor dat je land altijd goed verzorgt erbij ligt zodat de oogsten niet mislukken, vergeet dus niet om alles water te geven! Dieren ontbreken ook niet op een boerderij, als boer zijnde ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van jouw dieren en hou ze dus in leven door ze op tijd te voede

Lees meer...