Meiden games

Dat super veel meiden zich graag bezig houden met kleren, opmaken en alles wat in een kledingkast past is al heel lang bekend. Daarom ook super leuke games voor meiden die graag hun vriendinnen willen aankleden of modellen van een ander kapsel willen voorzien. Deze spelletjes zijn keer op keer leuk en altijd geschikt om te spelen. Je kunt bijvoorbeeld games spelen over welke kleding je aantrekt naar een verjaardag, feest of naar het strand. Ontdek dus zelf hoe creatief jij bent!

Paardrijden

Heb jij ook nog eens iets met paarden of andere dieren? Je kunt in diverse spelletjes ook nog eens jouw eigen paard voorzien van hele mooie strikken of een ander kleur zadel. Daarbij moet jij natuurlijk ook nog iets hebben om aan te trekken als je gaat paardrijden. Hierin heb je ook weer een hele grote keuze.

Koken en bakken

Nieuw onder de spelletjes zijn de kook games en de games waarin je kunt bakken. Cupcakes en taarten kunnen altijd gegeten worden. Zelfs in games kun je je hiermee bezighouden en zelf aan de slag gaan door je favoriete soort cupcake of taart te bakken. Voorzie jouw taart van de meeste slagroom of je cupcake van de leukste kleur en win het meeste aantal punten! 

Je eigen baby

Droom jij er nu al van om je eigen baby ooit te hebben? Begin dan in een van de leukste games met het inrichten van je eigen baby kamer, verzin een naam voor je baby en geef je baby iedere dag te eten. Daarnaast kun je ook al kijken wat voor kleertjes jij jouw baby aan zou willen doen.
 

Sarah's kookles: cake 3

Categorie: Meiden+games / 24-09-2013 12:48

Deze ontzettend leuke meiden game geeft jou de mogelijkheid om een overheerlijke taart te creëren, maak jouw favoriete taart en maak het helemaal af met alle garneringen die je naar smaak op de taart toevoegt. Het echte recept voor deze de taart is ook daadwerkelijk te krijgen in het receptenboekje van Sarah in het spel!

Lees meer...

Nicole's mommy challenge

Categorie: Meiden+games / 24-09-2013 12:48

Als meisje zijnde is het geweldig om met de poppen te spelen of vadertje en moedertje te spelen en met dit spel kan jij laten zien hoe goed jij voor baby's kan zorgen. Houd je hoofd cool wanneer de baby je aandacht vraagt maar denk er ook aan genoeg tijd voor jezelf vrij te houden. Vindt de balans tussen jou en de baby.

Lees meer...