Nieuwe games

Wil jij ook alle gouden schatten gaan verzamelen? Dat kan dan in Mysterious Treasures! Met het groene poppetje kun jij zo veel mogelijk gouden smileys binnen halen en zo een heel groot aantal punten verdienen. Je beweegt het poppetje door met je muis in het grote vierkant op de gouden smileys te klikken.

Nieuwste versie bejeweled

Aan dit spel kun je maar niet uitgespeeld raken. Verzamel zo veel mogelijk dezelfde edelstenen op een rij. Grotere combinaties van vier, vijf of zes stenen leveren natuurlijk meer punten op. Daarnaast kun je ook horizontaal en verticaal stenen aan elkaar leggen. Zitten horizontaal en verticaal stenen met elkaar verbonden, dan win jij nog meer punten. Je kunt in de variant van dit spel zowel voor een tijd spelen als voor je plezier.

Harvest Ranch

Als je een echte dierenvriend bent, dan is Harvest Ranch een heel leuk spel voor jou! In dit spel moet je door middel van een kanon dieren te eten geven. Dit kanon zit vol met voedsel voor de dieren. Vuur dus het kanon af in de goede richting zodat de beestjes lekker kunnen gaan eten! Hoe beter jij kunt richten, hoe meer voedsel er bij de dieren terecht komt.

Nieuwste versie Tetris

In deze nieuwste versie van Tetris speel je met kristallen. Deze kristallen zijn voorzien van bepaalde kleuren. Weet jij deze kleuren naast elkaar te combineren, dan kun jij heel gemakkelijk punten verdienen. In het speelveld zitten een aantal kristallen al vast. Hiermee dien je dus rekening te houden tijdens het spelen. Verander je namelijk de richting van de kristallen te laat, dan belanden ze op de vaste stenen en krijg je ze veel moeilijker weggespeeld.

Harvest Ranch

Categorie: Nieuwe+games / 24-09-2013 13:42

Dit spel is ontzettend leuk voor de dierenvrienden onder ons, zorg goed voor jouw boerderij dieren door ze voldoende eten te geven. Dit gaat alleen niet op de eenvoudige manier maar moet met een kanon naar ze toegeschoten worden. De omgeving is ontzettend kleurrijk en is in de sfeer van een echte boerderij.

Lees meer...

Tetris 3

Categorie: Nieuwe+games / 24-09-2013 13:00

Tetris is een van de meest bekende spelletjes die er ooit bestaan heeft. Het ouderwetse spelletje waarbij je de blokjes goed op elkaar moet laten aansluiten, maar nu in een nieuw jasje met Tetris 3. De doeleinden van het spel zijn nog precies hetzelfde alleen de grafische aanblik van deze game is een stuk moderner.

Lees meer...